X²O

X²O

De voordeligste badkamerspecialist

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Badkamerspecialist X2O is marktleider op de particuliere badkamermarkt en heeft het breedste assortiment in België: van cottagestijl in robuuste eik tot strak design met witte lak, en dat voor elk budget. Bij X2O vindt u echt alles om uw droombadkamer in te richten. In elk van de 18 Belgische showrooms zijn tot 70 realistische badkameropstellingen die u ongetwijfeld zullen inspireren. Bovendien staan de medewerkers van X²O u steeds bij met deskundig advies.

U kiest er niet enkel uit een zeer ruim assortiment aan badkamermeubelen voor ieders budget en stijl, maar ook uit een breed gamma aan douches, baden, toiletten, kranen, accessoires etc … Dit steeds tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

X²O gaat voor 100% klanttevredenheid. De klant komt binnen met zijn ‘badkamerverhaal’  en de professionele adviseurs zorgen voor de match.  Alle afspraken en kortingen verlopen rechtstreeks met de klant. Raadpleeg de website/webshop www.x2o.be voor de actuele promoties en acties.