Sanibroyeur

Onze Franse groep is de uitvinder van de beroemde Sanibroyeur® en is tegenwoordig een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sanitaire installaties. Onze producten staan voor kwaliteit en technisch vakmanschap, "made in France" en voldoen aan de strengste eisen, terwijl ze altijd blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.
Om dit resultaat te bereiken, ontwikkelen onze onderzoekers en ingenieurs voortdurend innoverende hightech producten, waarbij alle geldende normen voor milieu en techniek in acht worden genomen. Dankzij een geïntegreerd productieapparaat en de omvangrijke middelen die aan onderzoek en ontwikkeling worden besteed, is de SFA Group via de eigen filialen of via distributeurs wereldwijd aanwezig met een compleet assortiment fecaliënvermalers en vuilwaterpompen.
SFA Benelux is een 100% dochter van de Franse SFA Group. Zij verzorgt de verkoop, marketing, distributie en service van drie innovatieve topmerken in de Benelux: Sanibroyeur®, SaniLife®, Kinedo® en Grandform®.

SFA Benelux levert uitsluitend via groothandels en de sanitaire vakhandel. Deze worden o.a. ondersteund door trainingen, promotiematerialen, verkoopacties en mediacampagnes. De eigen servicedienst staat geheel tot hun beschikking.